AcasăMoney&PeopleMihaela Geoană, party monden la 60 de ani! Nu a lipsit Andreea...

Mihaela Geoană, party monden la 60 de ani! Nu a lipsit Andreea Esca /FOTO!

Mihaela Geoană, party monden la 60 de ani! Soția adjuctului secretarului general al NATO și-a sărbătorit ziua într-un restaurant din București ce are o clientelă obișnuită din high life și lumea artistică.

Nu a fost doar aniversare protocolară, căci s-a mâncat, băut, cântat și dansat până dimineață. Printre invitatele soției fostului președinte al Senatului României și fostului ambasador al României în Statele Unite ale Americii s-au numărat Andreea Esca (ce, recent, a realizat un interviu cu Mircea Geoană), femeia de afaceri Camelia Șucu și fiica sărbătoritei, frumoasa Anamaria Geoană. Pe care, înaintea căsătoriei sale, a dansat-o mândru tatăl său. Petrecere a a avut o tematică inedită, salsa.

Mihaela Geoană, party monden la 60 de ani! Nu a lipsit Andreea Esca

Fiica lui Mircea Geoană și Garrett Cayton, de asemenea prezent la spumoasa petrecere, au ales Veneția pentru petrecerea nunții, eveniment ce va avea loc peste câteva luni. Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre”, a spus Ana Geoană.

Mircea și Mihaela Geoană, adjuct al secretarului general al NATO, mai au un băiat, Alexandru Geoană, care studiază în Statele Unite ale Americii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.