Mihai Bendeac vrea în politică! Este cea mai bogată vedetă de pe urma televiziunii din ultimii ani

 Mihai Beandeac revine din pauza pe care a luat-o cu declarații uimitoare despre planurile sale. Actorul și scenaristul care a părăsit Antena 1 cu scandal.

Bendeac împlinește care luna viitoare 40 de ani și 18 de când a absolvit Academia Națională de Teatru și Film ”I.L. Caragiale” și ia în calcul să renunțe la cariera sa, zeci de roluri și proiecte de televiziune de mare succes pe care le-a realizat și în care a jucat. Cel puțin acestea sunt planurile sale pe moment!

Nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt din ce în ce mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD  ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau. Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educativ”, a spus Mihai Bendeac, salariatul Teatrului de Comedie.

Mihai Bendeac vrea în politică!

Mihai Bendeac vrea în politică! S-ar înscrie în PSD

Fostul jurat de la iUmor ia de la teatru un salariu de 6.400 lei, chenzină ce pare măruntă față de cât a câștigat de pe urma colaborărilor cu televizunile, în special de la Antena 1. Bendeac susține că din salariul său din 2019-2020 a donat părinților săi 200.000 euro iar alte câteva zeci de mii, bani de pe urma biografiei sale (cartea ”Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”), i-a donat spitalelor pentru copii. Până să părăsească Antena 1, Bendeac ar fi încasat aproximativ 16.000 de euro pe lună.

”Întotdeauna am crezut că o donație îți poate provoca o bucurie infinit mai mare decât achiziționarea unor pantofi scumpi. Așadar, motivul pentru care voi continua pe acest drum este egoist: îmi provoacă plăcere. Sper ca din vânzările acestei cărți, din vânzările următoarei cărți și din cei 20% pe care îi donăm din campaniile online, să putem ajunge cât mai repede la un milion de euro donați. Mulțumim celor care au achiziționat cartea”, a declarat  Bendeac după lansarea cărții.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed