Mihai Constandache în weekenduri horește, în cursul săptămânii plămădește. Solistul de muzică populară are o afacere inedită, de succes. Este vorba de o coferărie în orașul său natal, Brăila, specialitatea fiind gogoșile glazurate dar și mărțișoarele comestibile.
Constandache (41 de ani), care și-a demonstrat talentul și la ”Chefi la cuțite” (Antena 1), are o veche pasiune pentru prăjituri, pasiune transformată într-o afacere dulce, propriul laborator și cofetărie pe care a deschis-o în pandemie. Un loc ce se bucură de o reputație bună, solistul având tot timpul clienți.
Fetele Elenei Cârstea, militare în armata americană. ”Asta au vrut să facă”
Solistul de muzică populară Mihai Constandache are o afacere dulce. Vinde gogoși glazurate
Folcloristul cofetar face chiar și mărțișoare comestibile, motiv pentru care, începutul lunii martie este o perioadă de foc continuu, mai toată ziua fiind de găsit între ustensilele de cofetar. ”Garantez că sunt foarte bune la gust. Ideea de a face astfel de mărțișoare îmi aparține”, spune Mihai Constandache, unul din artiștii norocoși în acestă perioadă de restricții.
Maia Morgenstern oferă adăpost refugiaților din Ucraina. Își pune la dispoziție apartamentul