Mihai Trăistariu, profit în sezonul estival de 30.000 de euro din închiriat camere pe litoral. Nu mai pune muzica pe primul plan!

După 25 de ani de cântat, Mihai Trăstariu a trecut muzica pe plan secund.

Lăsat de restricțiile sociale sanitare cu buzunarele goale, ba chiar hăituit de bănci pentru un credit important, solistul s-a îndreptat cu noroc către un domeniu. Care, din fericire, i-a restabilit echilibrul financiar și s-a ales și cu un profit serios. Artistul a fost nevoit să vândă un teren din Năvodari, și-a plătit datoriile, iar cu șase studiouri într-un ansamblu rezidențial din Mamaia-Nord. Garsoniere pe care le-a amenajat și scos la închiriere întreaga vară în sistem hotelier. Chiar și acum sunt disponibile.

Cunoscut actor român, confundat cu Volodimir Zelenski /FOTO! Oamenii rămân uimiți!

Mihai Trăistariu, profit în sezonul estival din închiriat apartamentele sale în regim hotrelier. Vrea și o pensiue la Piatra Neamț!

Trecut de perioada când cânta ”Banii și fetele/Ne mănâncă zilele”, Trăistariu a de venit mult mai atent cu banii, la 42 de ani și, în urma afacerii sale în turism, raportează mândru un bilanț de aproximativ 30.000 de euro. Solistul nu se oprește aici, și vrea să profite de faptul că a fost numit ”cetățean de onorare” al municipiului său natal, Piatra-Neamț, titlu în virtutea căruia are dreptul la un loc de veci, dar și un teren de 500 mp la marginea orașului. Unde are de gând să-și ridice o pensiune agroturistică.

”Mi-au dat titlul, o medalie, o diplomă, un loc de veci, un teren de vreo 500 metri pătrați, undeva la marginea orașului, nu l-am văzut niciodată, dar o să merg la primărie ca să văd unde este exact. Spre bătrânețe, mă voi muta definitiv la Piatra-Neamț, însă până atunci voi ridica pe acel teren o pensiune”, sunt planurile lui Mihai Trăistariu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri