AcasăEconomieMii de accesorii telefoane mobile, jucării şi articole de vestimentaţie, susceptibile a...

Mii de accesorii telefoane mobile, jucării şi articole de vestimentaţie, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de patru milioane de lei, descoperite într-un container în Portul Constanţa Sud Agigea

Garda de Coastă a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că o echipă formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a verificat în Portul Constanţa Sud Agigea un container încărcat cu bunuri, sosit din China.  

 

“În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau, 4460 accesorii telefoane mobile, 6650 jucării şi 9980 articole de vestimentaţie care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 4.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, a menţionat Garda de Coastă. 

 

Totodată, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Ultimele Articole