Miniştrii lui Ponta au preluat funcţiile de la predecesori – VIDEO

Noul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a preluat marţi oficial portofoliul de la Gabriel Oprea, în prezenţa premierului Victor Ponta. Acesta a declarat, cu acest prilej, că Ministerul Apărării trebuie să uite de orice fel de politică şi şi-a arătat respectul pentru această instituţie, deşi a recunoscut că nu are prea multe cunoştinţe în domeniul militar.

 

Noul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a afirmat că priorităţile sale sunt reîntregirea pensiilor militarilor, dialogul cu Parlamentul şi continuarea relaţiilor internaţionale.

 

Şi la Justiţie s-a predat ştafeta. Fostul ministru, Cătălin Predoiu, a declarat, că Ministerul Justiţiei poate sprijini politicile anticorupţie sau le poate descuraja. Predoiu i-a urat succes noului ministru al Justiţiei, Titus Corlăţean, şi a precizat că este indicată continuarea proiectelor începute de el.

 

Mariana Câmpeanu, noul ministru al Muncii, a preluat ştafeta de la fostul membru al executivului, Claudia Boghicevici. Mariana Câmpeanu i-a mulţumit fostului ministru al Muncii pentru activitatea pe care a desfăşurat-o de-a lungul mandatului său şi şi-a propus să rezolve problema angajaţilor români. De asemenea, ministrul Muncii are în vedere îmbunătăţirea controlului de inspecţia muncii şi cel de inspecţie socială.

 

Ministrul Cabinetului Ponta susţine că va întări şi capacitatea de control a ministerului privind activităţile interne. La finalul ceremoniei de predare-primire, Mariana Câmpeanu a afirmat că tot ceea ce s-a făcut bun în minister va fi preluat şi dus mai departe.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed