AcasăEconomieMinistrul Dezvoltării anunţă lansarea licitaţiei publice pentru reabilitarea unui drum judeţean care...

Ministrul Dezvoltării anunţă lansarea licitaţiei publice pentru reabilitarea unui drum judeţean care leagă Prahova şi Braşov, o alternativă pentru DN 1 şi DN 1A

“Astăzi este un moment important în sensul în care se lansează licitaţia publică pentru reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean 101 I Valea Doftanei, judeţul Prahova – Brădet, judeţul Braşov. Acest obiectiv de investiţii a fost aprobat de către Guvern anul acesta, în februarie, prin Hotărârea de Guvern 262 pe indicatori tehnico-economici aprobaţi. Este vorba de o investiţie de 642 de milioane de lei. (…_ Azi va fi lansarea în SICAP, vizibil undeva la sfârşitul săptămânii, sunt nişte proceduri legale, dar astăzi va fi urcat în SICAP şi această procedură de achiziţie publică va merge înainte”, a anunţat Cseke Attila.

 

Este vorba despre reabilitarea a 25,6 kilometri de drum judeţean care reprezintă un traseu “strategic, în sensul în care va fi o alternativă pentru DN 1 şi DN 1 A şi va decongestiona o parte din traficul infernal care în multe momente există astăzi pe aceste două drumuri naţionale”, potrivit ministrului. 

 

Cseke a precizat că termenul de execuţie este de 6 luni partea de proiectare şi 42 de luni execuţia.

Ultimele Articole