Mircea BRAVO face un milion de euro pe an din filme dar nu a plătit un cameraman la propria nuntă: ”Am o fărâmă de zgârcit în mine. Costa vreo 2000 de euro”

De când popularul comic și videoproducător Mircea BRAVO și-a mutat poantele de pe YouTube în săllile de cinema, unde produce propiile filme, a devenit cu adevărat milionar în euro.

Debutul său, ”Mirciulică” (lansat în 2022), a strâns 1.6 milioane de euro (peste 300.000 de spectatori plătitori de bilete), alte drepturi de la Netflix, urmează să lanseze în acestă toamnă ”Nuntă pe bani” și ”Moartea în vacanță”. Filme ce, cu siguranță, se vor bucura de același succes major în cinematografele din România.

Viața lui Mircea Popa (36 de ani) s-a schimbat radical după reușita debutului său în lumea lung metrajului. Cel care povestea că a avut o adolescență și tinerețe fără prea mulți bani ține atât de mult la propriul buzunar încât șila propria nuntă a mai tăiat din cheltuieli.

 Mircea BRAVO face un milion de euro pe an din filme dar regretă că nu a plătit un cameraman la nuntă! Vedeta a zeci de scheciuri video recunoaște că nu a vrut să angajeze o echipă să filmeze momente de la propria nuntă și regretă acum.

”Eu chiar am o fărâmă de om zgârcit în mine! În filmul ”Nuntă pe bani” eu joc rolul unui om zgârcit și fac nunta pentru bani. Și atunci eu, și în viața reală, am o urmă de zgârcenie. Eu nu am filmat la nunta mea. A fost și pentru că am fost zgârcit, costa vreo 2000 de euro, dar eu nu am filmat la nunta mea pentru că nu am vrut să ne axăm pe amintiri, ci am vrut să ne bucurăm de moment”, spune Mircea Popa care a terminat filmările pentru cel de-al treilea lung metraj, ”Moartea în vacanță”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed