Mircea Cărtărescu este scriitorul favorit pentru Premiul Nobel în Literatură. Dar la casele de pariuri

Mircea Cărtărescu este scriitorul favorit pentru Premiul Nobel în Literatură, dar la casele de pariuri, relatează presa spaniolă. Astăzi la Stockholm, ora 13.00 va fi anunțat câștigătorul premiului de zece milioane de coronae sueeze (aproximativ un milion de euro).

Anul trecut premiul Nobel Pentru Literatură, acordat de Academia Suedeză, a fost câștigat poeta americană Louise Gluck. După Mircea Cărtărescu, casele de pariuri din Spania îl dau pe scriitorul Haruki Murakami, japonezul care a cucerit lumea, cu vânzări record pe Amazon, scriitoarea rusă Ludmila Ulițkaia și canadianca Anne Carson.

O vedetă pleacă de la Antena 1! A lucrat 13 ani în trustul Intact

Mircea Cărtărescu este scriitorul favorit pentru Premiul Nobel în Literatură la casele de pariuri. Astăzi va fi anunțat câștigătorul

Mircea Cărtărescu s-a născut pe 1 iunie 1956, în Bucureşti. A absolvit Facultatea de Limba şi Literatura Română și,  în prezent este profesor dr. în cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti. Este poet, prozator, eseist, critic literar şi publicist.

Lista favoriților pe 2021, pentru Premiul Nobel în Literatură:

Mircea Cărtărescu,  Haruki Murakami, Lyudmila Ulitskaya, Anne Carson, Ngugi wa Thing`o, Annie Ernaux, Margaret Artwood, Maryse Conde, Laszlo Krasznahorkai, Peter Nadas, Jamaica Kincaid, Don de Lillo, Joyce Carol Oates, Can Xue, Thomas Pynchon,John Fosse, Javier Marias, Michel Houellebeco, Van Lianke, Charles Simic, Edna O`Brien,  Karl Ove Knusgard

Noua Lombardie! Gheorghiță, avertisment dur: ”Suntem într-o situație extrem de complicată”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed