Mircea Geoană: ”Au venit la mine în birou și m-au rugat să candidez independent susținut de PSD”

Invitat în studioul Digi 24, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a fost întrebat dacă ar fi posibil un război în Europa. Acesta a spus că Rusia e imprevizibilă și cea mai bună soluție ar fi să ne pregătim pentru un scenariu negativ.

”Anticipăm o Rusie agresivă, o Rusie imprevizibilă. Cea mai bună soluție e să te pregătești de un scenariu negativ”, a spus Mircea Geoană la Digi 24.

Candidează Mircea Geoană la președinție?

Mircea Geoană a păstrat misterul în ceea ce privește candidatura sa la președinție, însă a precizat că oameni politici din PSD, inclusiv Marcel Ciolacu, au mers la el în birou și l-au rugat să candideze independent susținut de PSD.

”Am la NATO un job important. Se apropie un moment important pentru mine, Summit-ul de la Washington. Voi vedea. Există o opțiune politică și o opțiune privată. După un astfel de job, nu duc lipsă de oferte. E o decizie personală. Au venit la mine în birou(politicieni din PSD) și m-au rugat să candidez independent susținut de PSD. (…) Aș vrea ca de data aceasta oamenii să nu mai aleagă răul cel mai mic”, a mai transmis Mircea Geoană.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri