AcasăMoney&PeopleMiss Universe Ucraina 2021, mesaj disperat pe rețelele de socializare ”M-am trezit...

Miss Universe Ucraina 2021, mesaj disperat pe rețelele de socializare ”M-am trezit din cauza exploziilor”

Personalităților din întreaga lume ce condamnă invazia Rusiei în Ucraina li se alătură și participanta țării din vecinătatea noastră la Miss Universe 2021. Cea mai frumoasa femeie din Ucraina, Hanna Nepliakh face apel la încetarea conflictului armat și restaurarea păcii.

Tânăra în vârstă de 27 de ani spune că nu-și poate reveni din șocul resimțit odată cu primele explozii din jurul capitalei Ucrainei ca urare a atacului cu obuze și rachete a forțelor ruse.”M-am trezit din cauza exploziilor dimineață. N-aș fi crezut niciodată că trăind într-o societate civilizată, în care toată lumea strigă despre diplomație, aș scrie celor dragi mesajul ’războiul a început’.

Insula Șerpilor a căzut și toți polițiștii de frontieră au murit! VIDEO cu militarii care au refuzat să se predea

Miss Universe Ucraina 2021, mesaj disperat pe rețelele de socializare ”M-am trezit din cauza exploziilor dimineață”

 Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor război! Ne dorim un cer pașnic, integritatea și independența teritoriului nostru”, a scris Hanna Nepliakh pe Instagram, unde a postat o fotografie în care apare în mijlocul mulțimii, cu mâna dreaptă la inimă”, a scris Hanna Nepliakh care adaugă că cetățenii din Ucraina nu doresc acest război ci pace și independență pe teritorul țării lor.

Prima zi a invaziei Ucrainei este un ”succes”, apreciază armata rusă

Ultimele Articole