Mohammad Murad și Sorin Constantinescu, nume noi înscrise în partidul AUR

Oamenii de afaceri Mohammad Murad și Sorin Constantinescu s-au înscris în AUR, a declarat marți, 14 noiembrie, președintele formațiunii, George Simion, pentru Libertatea.

Cei doi au participat la conferinţa de presă săptămânală a partidului, ținută la Parlament. În AUR s-au mai înscris fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, fostul ministru al mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, Ilan Laufer, și cineastul Sorin Ilieşiu.

Fost președinte al Federației Patronatelor din Turism, Mohammad Murad a fost ales vicepreședinte ALDE în toamna anului trecut. Milionarul deține numeroase hoteluri, printre care Majestic din Mamaia și Phoenicia Hotels, dar și lanțul de fast-food Springtime.

Omul de afaceri Sorin Constantinescu, influencer și fost consilier guvernamental în domeniul jocurilor de noroc, a fost numele invocat de Marcel Ciolacu atunci când premierul PSD a acuzat că e șantajat de șefii companiilor de jocuri de noroc. „Dacă voiam să ajung la Ciolacu, ajungeam în 5 minute, nu aveam nevoie de interpuși”, a spus Sorin Constantinescu într-un interviu pentru Libertatea publicat în octombrie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri