x


  • EUR
    4.8422
    USD
    4.4424
string(16) "instant-articles"

Moise Guran, mesaj de bine: ”Bravo, PSD! Ai reușit! Du-te dracu (din nou)!”

Jurnalistul Moise Guran a găsit din nou motiv să atace PSD.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.07.2019, 9:42

Știrea că ExxonMobil vrea să vândă o parte din afacerea din Marea Neagră românească a stârnit interesul jurnalistului Moise Guran. El a comentat în stilul propriu această informație și a asociat-o cu declarațiile lui Eugen Teodorovici de tăiere a gratuităților pentru trasportul pe calea ferată pentru o anumită categorie de studenți. La final, Guran a folosit cuvinte dure la adresa PSD.

 

Iată postarea sa de pe Facebook:

 

”Nu vă faceți iluzii, n-au prea mulți tehnologia de foraj de mare adâncime. Rezultatul a doi ani în care Dragnea i-a hărțuit pe americani, sperând să-și negocieze astfel un soi de imunitate, rezultatul ordonanțelor “Vâlcov”, date fățiș în beneficiul rușilor, este acesta – amânarea până cine știe când (poate încă cinci, poate încă zece ani) a momentului în care România nu va mai importa hidrocarburi.
În timpul ăsta găina fără cap (PSD) caută soluții de tăiere a cheltuielilor sociale, incapabilă să înțeleagă că investițiile uriașe, ratate astfel, ar fi fost o sursă, una semnificativă, inclusiv pentru bugetele publice.
Bravo, PSD! Ai reușit! Du-te dracu (din nou)!”, a scris Moise Guran pe pagina sa de Facebook.