Monica Tatoiu, pensionară de lux. IMAGINI din vila de 2,5 milioane de euro a fostei anteprenoare

Doar 9 dormitoare are vila din centrul Capitalei în care efervescenta Monica Tatoiu (67 de ani) locuiește cu soțul său, Victor Tatoiu.

Un imobil generos, pe două niveluri, construită în urmă cu mai bine de 20 de ani, în perioada în care afacerista conducea cu mână de fier o afacere înfloritoare. De construcția impresionantă s-a ocupat soțul său, inginer de profesie, care a refăcut terasamentul (pe locul curții s-a aflat un spațiu de depozitat deșeuri, chiar în vecinătatea Parcului Herăstrău) și a dotat curtea vilei cu sisteme complexe, amintim încălzirea asfaltului din afara casei și un sistem de securitate complex.

În ciuda dotărilor, materialelor și finisajelor ultrapremium, cei doi au mizat pe mobilă clasică, multe piese vechi de generații, adevărate opera de artă.

Monica Tatoiu, pensionară de lux. Imagini din vila sa! ”Nu încercați să cumpărați mobilă nouă. Asta am explicat și fiului meu. Miezul casei trebui să fie o legătură între trecut, prezent și viitor. Nu aruncați lucrurile de la bunica”, spune mondena consultantă a jurnalelor de știri de astăzi, cunoscută pentru că spune lucrurilor pe nume.

Devenită extrem de bogată din munca și afacerea sa (are o avere estimată la circa 7,5 milioane de euro), pensionara de astăzi Monica Tatoiu a dezvoltat și condus o importantă companie de produse cosmetice între 1996 și 2008.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed