Ele sunt moștenitoarele lui Vladimir Putin. Le-a acoperit identitatea în școală!

Maryia și Ekateriana sunt moștenitoarele lui Vladimir Putin. Fiicele liderului de la Kremlin s-au născut în timpul mariajului pe care președintele rus l-a avut cu Ludmila Aleksandrovna Ocheretnaya. Cei doi au divorțat după 30 de ani, mariaj încheiat în 2014.

Maryia s-a născut  în Leningrad, în 1985, iar  Ekaternia în 1986, în Germania răsăriteană. Loc unde Vladimir Putin, pe atunci ofiter KGB fusese detașat. De când a îmbrățișat cariera politică, președintele Federației Ruse și-a ținut cât mai ferite de atenția publică și a preferat să nu-și prezinte niciodată copiii.

George Simion are o nouă iubită! Cine este și cu se se ocupă frumoasa FOTO

Ele sunt moștenitoarele lui Vladimir Putin. Le-a acoperit identitatea!

După ce Vladimir Putin a devenit președinte, fiicele sale au fost rease de la școală și au porimit educație acasă. Fiica cea mare a lui Putin, Mariya (în vârstă de 36 de ani) , acum Maria Vorontsova, este medic endocrinolog de profesie și cercetător medical. Este căsătorită cu un olandez de origine rusă, Jorrit Faassen, și au împreună un copil.

Ekaterina (35 de ani) a fost căsătorită cu cel mai tânăr miliardar al Rusiei, Kirill Shamalov, de care a divorțat recent. A absolvit Universitatea de Stat din Moscova, unde are și un doctorat. Fiica lui Vladmir Putin, socotit unul dintre cei mai bogați oameni din întreaga lume, este în fruntea unui sistem de startup-uri de miliarde de euro.

Presa rusă susține că Vladimir Putin ar mai avea băiați gemeni, mama lor fiind fosta mare campioană a gimnasticii ritmice Alina Kabalebva.

 

Volodimir Zelenski are o vilă de 3,8 milioane de euro în Toscana, Italia și mulți vecini ruși.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed