AcasăMoney&PeopleMotivul emoționant pentru care Mircea Baniciu nu va mai cânta una dintre...

Motivul emoționant pentru care Mircea Baniciu nu va mai cânta una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale

Decizia pe care a luat-o are o justificare emoționantă, cântecul, pe care l-a lansat în urmă cu mulți ani, pe versurile marelui poet Mihail Lermontov, fiindu-i făcut cadou fiicei sale.

Un schimb de cadouri deosebite după ce fiica artistului care a dat identitate multor succese Phoenix, și-a tatuat refrenul cântecului sus amintit în semn de prețuire pentru cel ce-i este tată și pentru munca sa artistică.

Crina Abrudan a intrat în noul an dezbrăcată! Face senzație pe plajele din Dubai

 ”Nu ne-om minți  noi niciodată/ Nici alții-a ne minți nu pot”, sunt versurile melodiei ”Înțelegere” pe care frumoasa fiică a trubadurului și le-a tatuat pe braț. ”Este un vers din melodia lui Tata. L-am rugat să-l scrie pe o foaie acum câteva zile și l-am scris pe piele pentru totdeauna”, ne spune mândră foc Ana (27 ani), frumoasa fiică a lui Mircea Baniciu (71 ani).

Apreciatul muzician Mircea Baniciu, tatăl său i-a fost solistei model în cariera sa artistică. De mică, Ana a făcut parte din Corul Alegretto, a absiolvit o țcoală de muzică, a fost cooptată în ”Şcoala Vedetelor” (TVR1), a apărut în ”Pariu cu viaţa” (Pro TV) şi a fost membră a trupei Lala Band.

Oana Zăvoranu chemată în instanță de vedetele pe care le-a criticat

 

Ultimele Articole