AcasăMoney&PeopleNadia Comăneci și Bart Conner aniversează ”nunta de argint”. Mireasa a fost...

Nadia Comăneci și Bart Conner aniversează ”nunta de argint”. Mireasa a fost ”furată”, iar mirele a recuperat-o plătind cât pentru un apartament

Nadia Comăneci și Bart Conner aniversează ”nunta de argint”. Cea mai mare sportivă româncă dintotdeauna își aduce aminte că, la nuntă a fost furată, iar soțul său a plătit o avere pentru a-și primi înapoi mireasa.

10.000 dolari a scos din buzunar Bart în urmă cu fix 25 de ani pentru a-și răscumpăra soția, cam cât costa un apartament cu două camere. Sumă plătită cu o condiție, anume ca banii să fie redirecționați către o cauză umanită. La momentul respectiv, atât Bart Conner cât și invitații veniți din Statele Unite, circa 80 de persoane, s-au panicat, neștiind de obiceiul ”furatului” miresei.

Gimnasta de 10 a României, care anul acesta împlinește 60 de ani, și-a dorit ca nunta sa să aibă loc în România și a fost asemuită cu o nunti priciară, unul dintre cele mai fastuoase evenimente mondene în anii ’90. Circa 700 de persoane au participat la nunta (ceremonia religioasă a avut loc la Mânăstirea Cașin, iar petrecerea la Palatul Snagov). Naș le-a fost Adrian Năstase, pe atunci președinte al Camerei Deputaților.

Actorul ce l-a jucat pe Isus din Nazaret, Robert Powell s-a schimbat total/ FOTO! Iubește gadgeturile și berea

Nadia Comăneci și Bart Conner aniversează ”nunta de argint”. Au ocupat un hotel întreg, pe care, în zilele nunții s-a numit ”Hotel Nadia” 

 “Am locuit cu toții timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaseram în întregime. În ziua cununiei am îmbracat o roche superbă, cu o trena acoperită de zeci de mii de perle, purtată de câteva mici gimnaste. Yuti Katsura, designerul, trimsiese chiar pe cineva să mă ajute s-o îmbrac. Cununia în sine a fost ieșită din comun. Sotia lui Adrian umpluse biserica de flori și începuse să cânte muzica. O veche tradiție populara spune ca mirele sau mireasa se pot călca pe picior, si cine va calca va decide în casa. Eu l-am tot calcat pe picior și când am facut-o pentru prima dată m-a întrebat ce se întamplase. E prea târziu, i-am șoptit în gluma, de acum o sa am ultimul cuvânt”, a povestit Nadia în cartea ”Scrisori către o tânără gimnastă”. Nadia Comăneci și Bart Conner aniversează ”nunta de argint”, ocazie cu care au postat o fotografie de la nuntă.

Nadia Comăneci și Bart Conner aniversează ”nunta de argint”. În urmă cu 25 ani a purtat o rochie evaluată la 150.000$.

Nadia Comăneci și Bart Conner aniversează ”nunta de argint” și nu poate uita superba rochie de mireasă a ”zeiței de la Montreal”, una dintre cele mai scumpe purtate vreodată de o româncă. ”A fost o rochie superbă, pe care se aflau cusute manual 10.000 de perle. La vremea respectivă, rochia a costat 150.000 $! Pentru mine însă, dincolo de valoarea financiară foarte mare, are o valoare sentimentală deosebită”, povestea într-un interviu Nadia.

Drumul patimilor lui Isus, la Observator! În ciuda restricțiilor, o echipă de jurnaliști a ajuns la Ierusalim și va reface călătoria Mântuitorului

Ultimele Articole