AcasăMoney&PeopleNadia Comăneci, vilă de 2 milioane de dolari, pe malul Pacificului. S-a...

Nadia Comăneci, vilă de 2 milioane de dolari, pe malul Pacificului. S-a mutat în paradisul milionarilor

Nadia Comăneci are o vilă de vacanță pe malul Pacificului, la Venice Beach, Los Angeles. Este una dintre cele mai cunoscute stațiuni maritime din lume, loc ce mustește de celebrități care sunt de întâlnit la fiecare pas.

Cândva vedetă a întregii planete, cea mai cunoscută gimnastă a tuturor timpurilor (care recent a împlinit 60 de ani), mai are o casă  în Norman, Oklahoma City, unde a locuit în ultimii 25 de ani. Conform site-urilor imobiliare, prețul mediu pentru o vilă în paradisul de pe malul Oceanului Pacific, aproape de Santa Monica și exclusivistul Malibu este de circa 2 milioane de dolari americani. Dacă înainte prefera să petreacă doar sărbătorile de iarnă la vila sa de vacanță, evitând temperaturile mai scăzute din Oklahoma, mai nou, zona climatică de la ocean a devenit preferata celei care în urmă cu 45 de ani a obținut primul 10 din istoria gimnasticii.

Nadia Comăneci, vilă de 2 milioane de dolari. S-a mutat pe malul Oceanului Pacific

”Eu și Bart (Conner, soțul legendarei gimnaste -n.r.) preferăm o vacanță la mare. Ne place soarele și, evident să înotăm. Îmi place să înot dar sunt cât se poate precaută. Valurile sunt uneori foarte mari și, oricum ar fi, nu ai voie să te aventurezi în larg. Salvamarii intervin imediat. Rechini nu am văzut până acum. Doar delfini”, spune Nadia cu încântare despre viața sa într-un loc unde majoritatea vin în vacanță.

Nici casa Nadiei din Norman, Oklahoma (situată într-un cartier select) nu este una mica, suprafața fiind de circa 300 mp. Nadia Comăneci și Bart Cooner s-au căsătorit în 2006 și au împreună un băiat, pe Dylan.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.