Nadine este elevă de liceu la 44 ani! Face pregătire pentru Bac. ”Mâine mă ascultă la română și geografie”

Nadine este elevă de liceu la 44 ani! Mamă, scriitoare, speaker și, din nou, după 25 de ani prezentatatoare de televiziune, Nadine Emile Voindrough dă bacalauteatul la vară și nu ascunde experiența asta. Învață cot la cot cu băiețelul său.

Nadine, printre primele vedete ale anilor ’90 (s-a lansat în celebra ”Școală a Vedetelor, TVR a regretatului om de televiziune Titus Munteanu) s-a hotărât să termine liceul. S-a înscris la cursuri fără frecvență iar în vară bac-ul îii bate la ușă. ”Am 44 de ani și în vara îmi dau BAC-ul. ”Am decis în urma cu 5 ani să iau liceul de la capăt. De la clasa a IX-a, deși l-am mai făcut o dată. Să fiu elevă la 40 de ani a fost și este o experiență de viață care m-a învățat enorm de multe despre mine, despre oameni și despre societatea noastră. Nu m-am așteptat să mă transform în tocilara care am devenit, pentru că nu m-am așteptat să-mi placă atât de mult materia claselor IX-XII (a XIII-a, în cazul meu, adică al celor de la fără frecvență)”, scrie Nadine pe blogul său.

S-a deschis sezonul costumelor de baie pe 2021! Topul sexy-vedetelor noastre care ”au furat startul” /GALERIE FOTO

Nadine este elevă de liceu la 44 ani! ”La română mă va asculta din Blaga, Bacovia, Barbu, Arghezi”

”Mâine mă ascultă la română și geografie… Știu cum suna, dar, se pare ca acesta este secolul când la 44 de ani poți scoate așa ceva pe gura.  Asta demonstrează evoluția societății noastre. Acesta este secolul când la aproape toate nivelurile sociale este înțeleasă bizareria și complexitatea vieții. Și ca sa continui în aceeași nota, voi adăuga ca am învățat toată ziua. La română mă va asculta din Blaga, Bacovia, Barbu, Arghezi și Pillat, iar la geografie râurile României, capitalele Europei și încă ceva…La română îndrăznesc sa sper la un 9 (10 primesti în cazuri excepționale – sunt pregătită și pt asta), iar la geografie sper la un 6…  Când m am înscris la liceu, cu cinci ani în urma, mi-am jurat ca nu voi spune niciodată ca vreau doar notă de trecere la ceva, simțind ca am o a doua șansă sa fac lucrurile ca la carte, well… geografia m-a vindecat de asta”, continua entuziasmată Nadine despre ziua de pregătire de luni.

În timp ce băiețelul său se bucură de vacanță, fiind elev în școala primară Nadine este elevă de liceu la 44 ani.

Câți ani crezi că are mama lui Dan Bălan? Nu vei ghici ce vârstă incredibilă are /FOTO GALERIE

 

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed