AcasăInstant ArticlesNĂSTASE nu suportă să stea departe de PSD! ”CIOLACU este victima omului...

NĂSTASE nu suportă să stea departe de PSD! ”CIOLACU este victima omului lui MACOVEI”

Adrian Nastase are o replica taioasa dupa ce Marcel Ciolacu a anunta ca fostul premier PSD nu mai are ce cauta in PSD. Nastase il acuza de „duplicitate” pe Ciolacu dupa ce i-a acordat un interviu lui Dan Tapalaga.

 

Roboții și dronele, viitorul agriculturii. Scade nevoia de sezonieri

 

 

„Marcel Ciolacu doreste sa explice noul drum pe care merge PSD. In acest scop, l-a invitat pe Dan Tapalaga sa-i acorde un interviu. Probabil ca nu a inteles ca prietenul apropiat al Monicai Macovei nu face altceva decat sa-i intinda capcane ce vor fi amplificate ulterior in alte zone media.

Sa ne uitam la fragmentul de mai jos. In chestiunea votului pentru persoanele LGBTIQ, pozitia lui Ciolacu apare a fi duplicitara, lipsita de claritate, subordonata grupului socialist de la Bruxelles, unde europarlamentarii PSD, cu o conducere ezitanta, isi menajeaza interese personale in interiorul Parlamentului european”, a scris Nastase pe blog.

 

 

Ciolacu a mai spus in interviul acordat lui Tapalaga ca Adrian Nastase nu mai are ce cauta in PSD. „Este foarte putin probabil. Repet, imi asum trecutul, dar drumul PSD in acest moment este cu totul si cu totul altul. Nu pot sa fiu ipocrit ca nu am comunicat cu domnul Adrian Nastase in aceasta perioada, dar haideti sa ne amintim, a fost o guvernare de exceptie in timpul domnului Adrian Nastase, cat timp a fost prim-ministru, si chiar a fost o profesionalizare a partidului evidenta in acea perioada”, a declarat Ciolacu.

 

 

 

Ultimele Articole