Nelu Ploieșteanu, înmormântare cu scandal. Familia a ridicat sicriul la 6 zile de la decesul artistului

0
3

La șase zile de la moartea popularului Nelu Ploieșteanu, trupul a fost ridicat la IML. Membri familiei regretatului artist nu au fost convinși că lăutarul a murit din cauza COVID-19 și au cerut efectuarea unei necropsii.

Cum weekendul este sfânt și pentru personalul de la IML, de-abia marți au venit rezultatele de la Institutul Cantacuzino (artistul a ieșit pozitiv) însă fetele și soția artistului nu au ridicat ieri sicriul sigilat cu trupul neînsuflețit. Acesta au reproșat faptul că nu ar avea cum să se ocupe fizic, în aceeași zi, de înmormântare. Conform protocolului COVID procesiunea de înhumare urma să aibă loc până la ora 17.00 a respectivei zile ori era imposibil să se ocupe de aranjamente.

Prima poza cu burtica de gravidă a Nataliei Barbu! Îl face tătic la 66 ani pe milionarul Nicolae Sota

Elena și Rebeca, fetele lui Nelu Ploieșteanu au ridicat sicriul în ncele din urmă azi iar înmormântarea urmează să aibă loc la Cimitirul Străulești 2, în prezența a 16 persoane, așa cum prevăd regulile de distanțare.

Ploieșteanu, pe numele său Ion Dumitrache, s-a stins din viață la 71 ani, pe patul de spital, după ce pămânii săi au cedat după infecția cu COVID-19. Artistul , este cel mai important lăutar din ultimii 20 de ani, a fost unul din puținii moștenitenitori al repertoriului muzical lăutăresc, fiind școlit de marele Ion Albeșteanu, la Teatrul de Revistă Ion Vasilescu. Nelu Ploieșteanu a fost un personaj pitoresc al vechiului București, fiind bun prieten cu regretații Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache.

SURPRIZĂ! Mark Zuckerberg foloseşte Signal! Mai utilizează WhatsApp?