Nepoții lui Ion Țiriac s-au mutat din România! Unde locuiesc Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion, și copiii lor

Moștenitorii lui Ion Țiriac, Alexandru și Nicholas s-au mutat din țară alături de mama lor. Anastasia Lazariuc, mama băieților lui Ion Ion Țiriac, a luat decizia să se stabilească în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Alexandru (16 ani) și Nicholas Noah (15 ani), copiii celui ce a avut bucuria de a-l face bunic pe magnatul român, s-au născut la Paris și au copilărit la Monte Carlo pe perioada mariajului Ilenei Lazariuc cu Ion Ion Țiriac. Moștenitorii imperiului Țiriac s-au acomodat cu metropola construită pe nisip, unde au petrecut și vacanțe împreună în ultimul an, alături de tatăl lor.

După despărțirea frumoasei Ileana Lazariuc de Ion Ion Alexandru, cei doi adolescenți, singurii nepoți ai lui Ion Țiriac (84 de ani), au rămas în grija mamei. Chiar dacă s-au născut la Paris și au copilărit în Monaco, o perioadă, Nicholas Noah și Alexandru s-au mutat București.

Nepoții lui Ion Țiriac s-au mutat din România! Lili Sandu, prietena fostei soliste Ileana Lazariuc (se cunosc din perioada când cântau în grupul Trinity, la sfârșitul anilor ‘90) a fost cea care a dat vestea în podcastul lui Horia Brenciu.

”Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii”, a declarat Lili Sandu. Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, are tre copii legitimi: Ion Ion Alexandru (47 ani), Karim Mihai (27 de ani)  și Ioana (25 de ani), primul cu Mikette von Issenberg și ultimii doi cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed