x


  • EUR
    4.7607
    USD
    4.2327
string(8) "sanatate"

Nicolae Bănicioiu, premiat de ministrul Sănătății din Grecia

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a fost premiat în Grecia pentru contribuția sa în domeniul sănătății.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.01.2019, 20:06

Bănicioiu a primit un premiu oferit de ministrul Sănătății grec, Andreas Ksanthos, pentru contribuția la îmbunătățirea sistemului de sănătate grec și a turismului medical din Grecia.

 

Nicolae Bănicioiu a condus Ministerul Sănătății în guvernul Ponta. El s-a implicat în viața politică, devenind membru PSD și fiind ales deputat în Parlamentul României. În 2018, Bănicioiu a demisionat din PSD, supărat pe modul în care Liviu Dragnea a ales să conducă formațiunea politică și a trecut la Partidul Pro România, condus de Victor Ponta.

 

„Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare cu care am făcut multe lucruri bune. Supărarea mea faţă de conducerea de acum a PSD a cunoscută, deprofesionalizarea continuă. Nu pot să fiu părtaş cu lucrurile induse de domnul Dragnea, distruge PSD, unii prevedeau asta. Stânga românească trebuie să rămână reprezentată de oameni profesionişti. Ce se în tâmplă în PSD nu are legătură cu PSD”, declara Bănicioiu în luna mai a anului trecut.