AcasăActualitateNicușor Dan explică ce va însemna „iarnă grea" pentru bucureșteni

Nicușor Dan explică ce va însemna „iarnă grea” pentru bucureșteni

„Înseamnă că reţeaua de transport principal a agentului termic este de 3 ori mai proastă decât acum 3 ani, indicatorul fiind cantitatea de apă care se pierde. Am spus că vom avea o iarnă grea, pentru că reţeaua de transport va fi mai proastă decât acum 3 ani. Aşa cum am spus şi în campanie şi am confirmat şi acum, tot ce putem să facem în această situaţie pe care am primit-o este să avem cel mai bun răspuns, adică intervenţia cea mai rapidă care se poate, şi o comunicare cât mai bună cu cetăţenii”, a explicat primarul general, atunci când a fost întrebat ce înseamnă afirmația făcută chiar de el, potrivit căreia „vom avea o iarnă grea”.

 

Magazinele care nu vând alimente încep să se închidă unul după altul definitiv

 

Nicușor Dan a spus că urmează să fie implementat şi un call center pentru bucureşteni, unde pot sesiza problemele privind termoficarea în Capitală.

De ziua sa, Olguța Vasilescu a primit cadou majoritatea în consiliu. Un liberal a trădat și a trecut la PSD

Cât despre rezolvarea problemei căldurii și a apei calde în acest sezon rece, Nicușor Dan a precizat că vor fi numeroase avarii, însă există echipe şi materiale cu care se poate interveni cât se poate de repede.

„Vom avea sute de avarii. Raportul pe care l-am primit când am semnat contractul pentru acea finanţare e că în ultimul an am avut 1.700 de avarii. O să avem sute de avarii, promisiunea este de a interveni cât se poate de repede. Soluţia este pe termen mediu. Există o soluţie de avarie în care să ne asigurăm că există suficiente echipe şi material şi există şi oamenii să fie informaţi asupra problemei. Am spus în campanie. Nu se poate mai mult. Soluţia e pe termen mediu şi o să înceapă lucrările din primăvară”, a explicat primarul general al Capitalei.

Ultimele Articole