AcasăPoliticNICUȘOR DAN nu vorbește la telefon noaptea târziu! ”Am văzut apelurile doamnei...

NICUȘOR DAN nu vorbește la telefon noaptea târziu! ”Am văzut apelurile doamnei prefect”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că a vorbit, miercuri seara, despre situaţia de la STB cu reprezentanţi ai Poliţiei şi ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov şi a răspuns apelului telefonic al prefectului abia joi dimineaţa pentru că “se făcuse târziu” şi atribuţiile acestuia sunt “limitate” în domeniul respectiv.

“Alaltăieri seară am vorbit cu foarte multă lume, pentru că anticipam criza care urma. Nu am vorbit şi cu doamna prefect, deşi am văzut apelul domniei sale, pentru că se făcuse târziu şi fiindcă domnia sa avea atribuţii limitate în această chestiune. Am vorbit cu Poliţia, cu TPBI, cu viceprimarul. Am vorbit cu foarte multă lume pentru a realiza acele lucruri de care bucureştenii aveau nevoie, adică să avem poliţişti în intersecţii ca să fluidizeze traficul şi să avem informare în staţiile de autobuz, troleibuz, tramvai că nu mai vin aceste mijloace de transport. Deci, am fost conectat. Şi cu domnia sa am vorbit la 6,00 dimineaţa, ieri”, a precizat primarul, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul STB.

Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, a anunţat joi că i-a solicitat primarului general Nicuşor Dan, în cadrul unei întrevederi, să menţină ordinea publică în contextul grevei angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti. Ea a menţionat că l-a sunat pe Nicuşor Dan de miercuri seara, pentru că avea semnale că va fi grevă a angajaţilor STB, însă acesta i-a răspuns abia joi, după ora 6,00.

Ultimele Articole