Noua modă, cina în spațiu. Cât costă

0

”Se poartă” cină în spațiu! SpaceVIP, companie de turism spațial de lux, a anunțat deschiderea comenzilor pentru cei care își doresc să ia masa în spațiu.

După experiențe culinare pe fundul oceanului, în vârful munților, sau agățați de brațul unei macarale, o companie care oferă servicii de lux promite o experiență cu totul specială. SpaceVIP a angajat un renumit bucătar danez cu o stea Michelin pentru a alcătui și găti un meniu în spațiul cosmic.

Conform documentelor puse la dispoziția celor interesați, noua experiență propusă de SpaceVIP include o călătorie de câteva ore cu un balon spațial în timpul căreia clienții care își permit să plătească 500.000 de dolari vor servi o masă gătită de cunoscutul bucătar danez Rasmus Munk.

Acesta, bucătar-șef la restaurantul danez Alchemist care a fost clasat pe locul cinci în ghidul „World’s Best 50 Restaurants” pentru 2023, are ca sarcină alcătuirea unui meniu aparte, potrivit unei experiențe inedite și periculoase.

Atras de propunere și deja implicat 100% în proiectul celor de la SpaceVIP, bucătarul danez susține, conform Bloomberg, că, deși nu a stabilit încă un meniu, numărul clienților interesați depășește capacitatea de transport a nacelei în care se va servi masa.

„Suntem conștienți că este o călătorie costisitoare. Dar, până la urmă, vorbim despre o primă astfel de experiență”, a declarat Munk.

El a precizat și că planul SpaceVIP este acela de a organiza mai multe călătorii similare pentru a satisface toate cererile și de a scădea ulterior prețul pentru a permite mai multor persoane să se bucure de o astfel de experiență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.