Noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities” revine astăzi! Este cel mai popular show de modă din România

Noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities” revine astăzi, la Kanal D. De la ora 22.30, show-ul ce a inspirat  o țară întreagă și a redefinind noțiunea de atitudine și eleganță, aduce în lumina reflectoarelor o nouă generație de concurente.

Sunt nouă vedete au intrat sub semnul competiției și au acceptat provocarea stilistică de a se transforma din celebrități în repere ale stilului vestimentar. Exersate în lumea stylingului și a interacțiunii cu fanii, concurentelele vor intra în captivanta bătălie a stilului, o adevărată provocare pentru jurații Maurice Munteanu, Tibi Clenci și Raluca Bădulescu.

Gheorghe Zamfir deschide o linie vestimentară de lux. Și-a împrumutat numele pentru o colecție de costume quality

Noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities” revine astăzi, la Kanal D

Cele nouă concurente-Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbițchi, Otniela și Ioana Filimon-s-au pregătit pentru noul sezon. ”Ne-a fost dor, de abia așteptăm reîntalnirea cu telespectatorii, vă promitem un spectacol de zile mari. Am fost surprinsă să văd cât de determinate sunt concurentele să vă cucerească și să îi impresioneze pe jurați. Să fiți diseară cu ochii pe noi!”, a declarat prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici.

Dorian Popa se lansează în modă. De mâine, hainele și accesoriile ”Hâtz” sunt în mall-uri

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed