AcasăMoney&PeopleDorian Popa se lansează în modă. De mâine, hainele și accesoriile ”Hâtz”...

Dorian Popa se lansează în modă. De mâine, hainele și accesoriile ”Hâtz” sunt în mall-uri

Dorian Popa se lansează în modă. De mâine, colecția vestimentară personalizată a vedetei, denumită ”Hâtz”, după succesul său muzical, va putea fi găsită în mall-uri.

Cei ce-l admiră pe vorbărețul personaj monden, dar și vedetă de televiziune și în online, îl pot pot întâlni personal, mâine, la cel mai mare mall din Capitală. Dorian Popa își lansează colecțiile Back To School și  Hâtz de Relaxare, care cuprind haine casual, accesorii și papetărie. Vlogger popular, ce adună la fiecare postare milioane de vizualizări pe Instagram și Facebook, actorul și, mai nou, cântărețul Dorian Popa (33 ani) s-a hotărât să-și probeze popularitatea și în magazine.

Dorian Popa se lansează în modă. Colecția Hâtz va fi de mâine în mall-uri

O mai țineți minte pe Mihaela Tatu? De ce nu se mai întoarce în televiziune

”Suntem bucuroși să anunțăm parteneriatul cu Dorian Popa care va aduce mall-ul mai aproape de comunitatea adolescenților. Și așteptăm alte vedete și generatori de conținut să facă parte din noul nostru magazine, locul unde colecțiile personalizate sunt expuse pentru clienții” a declarat Anca Buzatu, marketing manager al mall-ului unde vedeta online-ului își va vinde hainele personalizate.

Vineri începe SAGA Festival (Romaero), cel mai mare eveniment dedicat muzicii electronice de la noi

Ultimele Articole