AcasăMoney&PeopleO mai țineți minte pe Mihaela Tatu? De ce nu se mai...

O mai țineți minte pe Mihaela Tatu? De ce nu se mai întoarce în televiziune

O mai țineți minte pe Mihaela Tatu? Realizatoarea și prezentatoarea emisiunii ”De 3X femeie” pe care a prezentat-o ani buni la Acasă TV s-a retras în urmă cu 10 ani din televiziune motivând probleme de sănătate.

Prezentatoarea (58 de ani) a părăsit Capitala mutându-se în extrema cealaltă a țării, la Oradea, loc unde a colaborat cu o televiziune locală și a dat ”voce” multor pesonaje de desen animat grație unui studio de dublare sonoră.  Fosta vedetă de televiziune duce o viață liniștită în orașul de unde a luat-o de la zero și este încântată de noua sa viață. Motiv pentru care vedeta care a avut una dintre cele mai longevive și populare emisiuni de televiziune nu se grăbește să revină pe micile ecrane deși este ofertată. Își dorește să ajungă din nou în fața telespectatorilor dar nu oricum. Așteaptă un proiect care va fi pe placul său.

Programul și line-ul Untold 2021. Cine sunt vedetele care vor cânta pe Cluj Arena

O mai țineți minte pe Mihaela Tatu? S-a mutat în Oradea. ”Nu am fugit de nimic si nici nu a fost un moft de vedeta”

”Am primit oferte din partea a trei posturi de televiziune însă le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele și tematica. Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente. Și, totuși, la un moment dat, am fost foarte sinceră cu mine. Ca să renunț la ceea ce am dobândit în ultimii 10 ani, respectiv la libertate și mai ales la acest soi de liniște”, este de părere Mihaela Tatu.”Ar trebui sa fie un format care să mă împlinească și să știu că las ceva în urmă. Să fac ceva util. Fie pe social, fie divertisment. Pentru că e o activitate pe care am făcut-o cu pasiune, bucurie și loialitate”, adaugă fosta vedetă de televiziune.

”Nu am fugit de nimic si nici nu a fost un moft de vedeta. Toate aceste lucruri le-am auzit mai târziu despre mine, in diferite ocazii, în media sau pe la colțuri  Nici vorba. Așa s-au intamplat lucrurile. Pe care le-am lăsat sa curgă. Eu sunt un om liber în adancul fiintei mele și nu mai am atașamente față de locuri, case, obiecte, fiinte și tot felul de maruțisuri, care îmi împiedica drumul în viata. Am simtit, mi-a plăcut si am rămas”,  vorbește despre alegea sa de a schimba Bucureștiul cu Oradea.

Al Pacino, Helen Mirren, Morgan Freeman şi Danny DeVito joacă într-o producție de excepție

Ultimele Articole