O experiență off-road cadou pentru persoana iubită vă poate aduce mai aproape

Din când în când, ar fi minunat să ne oferim experiențe care să ne facă să trăim intens și să experimentăm lucruri inedite. Așa cum ar fi un zbor cu balonul, o aventură pe cărări de munte sau o experiență minunată la spa. Toate acestea, dar și multe alte surprize, le poți experimenta chiar tu cu prietenii tăi sau poți face  cadou un voucher unei persoane dragi. 

Echipa de la SmartExperience are în portofoliu multe asemenea activități, care mai de care mai ieșite din tipar. Descoperim în rândurile de mai jos generoasa lor ofertă. 

O experiență off-road cadou pentru o persoană dragă 

Poate că aventurile pe cărări neumblate de munte nu sunt pe gustul oricui, dar totul are un început. Ture enduro, plimbări cu ATV-ul sau o excursie off-road ar face oricui cu ochiul, mai ales după zile obositoare de muncă. Totuși, a oferi cuiva drag o experienta off-road cadou dacă știi că și-o dorește, poate fi un cadou original. 

Din lista de excursii pregătite de către Smart Experience se poate testa o excursie off-road în zona Transfăgărășan, o zi de tură enduro, o tură cu ATV Yamaha pe circuitul de curse de la Ilfov sau o aventură în care vei descoperi zona Muscelului. Toate aceste opțiuni atractive sunt în stoc la prețuri accesibile oricărui buget. Mai fac parte din categoria aventură și escalada, echitația sau faimoasa experiență Escape Room. 

Relaxare la spa sau într-un city break 

Pentru cei care doresc să se relaxeze cu adevărat, singuri sau alături de cineva drag, există și modalități romantice de a o face. Ne referim aici la pachete și vouchere cadou beauty în cadrul cărora se pot experimenta ședințe de reflexoterapie, masaj cu pietre fierbinți, un curs de self make-up sau un ritual de relaxare pentru viitoare mămici. 

Tot la capitolul relaxare intră și un weekend de relaxare pentru două persoane în zona Cluj-Napoca sau un weekend de relaxare la Bușteni. Acestea cuprind intrarea la sală, piscină sau sala de fitness, printre alte facilități. Este bine de știut că voucher-ul are o valabilitate de 12 luni din momentul emiterii. 

Un voucher cadou pentru un city-break poate fi iarăși o idee bună pentru o petrecere de burlaci/burlăcițe în București sau un Hot Rod Fun pentru o persoană. 

Un zbor la înălțime și experiențe nautice, de neratat 

Cine nu și-ar dori să experimenteze de exemplu un zbor lal înălțime, fie cu balonul, parapanta sau avionul? Toate aceste experiențe ți le poți face cadou sau oferi sub formă de voucher altei persoane. Pe de altă parte, o ședință de scuba diving sau o croazieră cu yachtul pot fi cadouri deosebite pentru cineva special. 

O experiență de rafting este desigur rezervată celor aventuroși și care nu se tem de provocări. 

Echipa de la SmartExperience oferă și masaje la birou, pentru angajații care au nevoie de momente binevenite de relaxare. 

Detalii și alte surprize, doar pe pagina oficială Smartexperience.ro. 

Contact: [email protected]

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri