O firmă italiană construiește în România cea mai mare fabrică a sa din lume. Vor fi sute de locuri de muncă


Autoritățile au anunțat că un gigant italian va construi în România cea mai mare fabrică a sa din lume și va angaja 800 de persoane. De’Longhi va edifica la Satu Mare un hub de producție de dimensiuni impresionante.

Potrivit oficialilor sătmăreni, până la sfârșitul anului viitor, fabrica va avea un efectiv de 800 de angajați, conform informațiilor publicate de Presa SM.

Compania italiană a făcut cunoscută organizarea unei întâlniri cu locuitorii din Satu Mare care doresc să lucreze la noua fabrică de aparate de cafea ce urmează să își deschidă activitățile de producție în localitate. Cei interesați sunt așteptați joi dimineață la sediul De’Longhi din Parcul Industrial Sud.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, reprezentanții De’Longhi au lansat invitația de a se alătura echipei din Satu Mare celor care sunt interesați de pozițiile de team leader, tehnician analist calitate sau tehnician mentenanță și dețin experiență relevantă. Aceștia sunt îndemnați să vină cu CV-ul la o sesiune de cunoaștere.

Fabrica de la Satu Mare va implica o investiție de 40 de milioane de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed