O plajă de la Marea Neagră se află în top 10 cele mai bune locuri din lume unde să te muți. Românii trec des pe aici

Orașul Varna, situat la Marea Neagră și vizitat anual de sute de mii de români, a fost inclus în topul celor mai accesibile 10 locuri cu plaje din lume în care să te muți.

Mulți visează să se trezească la sunetul liniștitor al valurilor mării, însă inflația în creștere și prețurile imobiliare ridicate fac adesea viața pe coastă inaccesibilă din punct de vedere financiar, potrivit Novinite.

În ciuda acestor provocări, mai multe comunități de pe plajă din întreaga lume oferă locuințe la prețuri accesibile și o calitate a vieții ridicată.

Indiferent dacă doriți să vă pensionați sau să adoptați stilul de viață al nomadului digital, există numeroase destinații ieftine unde soarele, nisipul și marea sunt constante pe tot parcursul anului.

Travel + Leisure a consultat experți de la International Living și a analizat diverse rapoarte privind costul vieții pentru a compila o listă cu aceste locații dorite.

Dintre aceste destinații, Varna din Bulgaria ocupă locul șase, fiind plasată între Hua Hin din Thailanda și Lagos din Portugalia.

În fruntea listei se află Georgetown, Penang (Malaezia), urmat de Valencia (Spania), Mazatlan (Mexic) și Canggu (Bali, Indonezia).

Varna a devenit o destinație de lux, deși un apartament cu trei camere se închiriază cu 650 de euro pe lună Situat pe coasta bulgărească a Mării Negre, Varna este un oraș de dimensiuni medii, renumit pentru plajele sale pitorești, muzeele, acvariul, grădinile vibrante, numeroasele stațiuni și aeroportul internațional convenabil, conform Travel + Leisure.

Cât costă un apartament în Varna

Regiunea a devenit o destinație de lux în Balcani, atrăgând branduri globale de hoteluri precum Meliá și, în curând, Nobu, cu planuri pentru o nouă proprietate. Pasionații de golf se pot bucura de uimitorul teren Thracian Cliffs, cu vedere la Marea Neagră.

Datele locale arată că un apartament mobilat cu trei dormitoare în Varna costă aproximativ 655 euro pe lună, ceea ce îl face accesibil în comparație cu alte destinații de plajă.

Bulgaria, în ansamblu, a fost evidențiată de Sotheby’s drept unul dintre cele mai bune locuri pentru investițiile imobiliare în 2023, subliniind atractivitatea sa crescândă atât pentru rezidenți, cât și pentru investitori.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed