AcasăGeneralOFICIAL: O fată de 16 ani, înjughiată de către o altă adolescentă,...

OFICIAL: O fată de 16 ani, înjughiată de către o altă adolescentă, în cartierul Bucureștii Noi

UPDATE: Poliția Capitalei a anunțat că polițiștii de la Secția 5 s-au autosesizat în legătură cu conflictul și au acordat primul ajutor victimei.

Comunicatul Poliției:

La data de 05.09.2022, polițiști din cadrul Poliției Capitalei-Secția 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înțepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeași vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1.

Polițiștii au acordat primul ajutor victimei, iar ulterior aceasta a fost transportată, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească, în stare conștientă, cooperantă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

La scurt timp, a fost identificată și depistată tânăra bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia poliției.

Polițiștii Secției 5 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Știrea inițială: O fată de 16 ani a fost înjughiată, luni, de către o altă adolescentă, pe strada Jiului din cartierul Bucureștii Noi, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Fata a fost rănită la un picior și a fost transportată la spitalul de copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Adolescenta care a înjunghiat-o se află în custodia poliției.

Incidentul ar fi avut loc pe fondul geloziei.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.