AcasăEconomieOrange reduce cu până la 26,7% tarifele pentru convorbirile în roaming

Orange reduce cu până la 26,7% tarifele pentru convorbirile în roaming

În prezent, tarifele standard practicate de operator sunt de 0,39 euro/minut pentru apeluri efectuate şi de 0,15 euro/minut pentru cele primite.

“Din 1 iulie, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Apelurile efectuate vor fi taxate cu 0,35 euro/minut, iar apelurile primite cu 0,11 euro/minut. Clienţii Orange care îşi vor activa din 15 iunie noile opţiuni de voce în roaming vor beneficia deja din momentul activării de tarife reduse la nivelul celor reglementate, pentru traficul realizat suplimentar”, se arată într-un comunicat al Orange România remis MEDIAFAX.

Operatorul va lansa, din 15 iunie noi oferte pentru opţiunile Permis de vacanţă şi Favourite Country.

Astfel, opţiunea Permis de vacanţă poate fi activată atât de abonaţii Orange, cât şi de utilizatorii de cartele preplătite şi include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise şi 1MB pentru internet pe mobil, valabile în Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova, la un tarif de 4,20 euro (fără TVA).

Opţiunea poate fi folosită şi în Croaţia, SUA, Turcia sau China (exclusiv pentru abonaţi) cu 8,4 euro (fără TVA).

Cu Favourite Country, abonaţii Orange îşi pot alege o ţară favorită pentru care primesc minute de roaming la preţuri mai mici cu peste 40% faţă de noile tarifele standard impuse de Uniunea Europeană.

Opţiunea Favourite Country conţine 60 de minute în roaming la un tarif de 12,09 euro şi este disponibilă pentru oricare dintre ţările Uniunii Europene, Elveţia sau Moldova.

Clienţii care călătoresc în Israel sau Serbia îşi pot activa opţiunea Favourite Country şi primesc 40 de minute pentru 32,25 euro.

Opţiunile Permis de vacanţă şi Favourite Country pot fi activate de mai multe ori, în funcţie de necesităţile de consum ale clienţilor. Astfel, prin activări succesive, minutele disponibile se cumulează şi sunt valabile 30 de zile de la data ultimei activări.

Orange România este parte a grupului France Telecom-Orange şi cel mai mare operator local de telecomunicaţii mobile.

Ultimele Articole