Orban, despre poza cu Ciolacu la restaurant: Au fost surprinși așa cum sunt

0
28
Orban, despre poza cu Ciolacu la restaurant: Au fost surprinși așa cum sunt

„Vă aduc aminte că ei ne amenințau că nici nu votează prelungirea Stării de Alertă! Când exista risc de creștere epidemiologică! De fapt, au fost surprinși așa cum sunt, că ignoră normele de protecție sanitară. Regulile de protecție sanitară sunt cea mai sigură metodă de a evita îmbolnăvitrea ca persoană cât și a celor din jur. Dacă te îmbolnăvești îi pui în pericol în primul rând pe cei apropiați. Este o chestiune de responsabilitate individuală”, a comentat Ludovic Orban.

 

Ciolacu, după ce a fost amendat pentru sfidarea regulilor anti-COVID: Orban folosește Poliția în scopuri politice

 

Marcel Ciolacu a fost surprins încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe perioada pandemiei. Liderul PSD a fost fotografiat stând la masă, în restaurantul unei pensiuni, fără să respecte distanțarea și în prezența a 10 persoane, deși numărul maxim de persoane este de 6, conform legii. Fotografiile au fost surprinse sâmbătă seara, în jurul orei 22:30.

 

 

BREAKING NEWS: Record absolut la Terapie Intensivă și din nou peste 70 de decese din cauza COVID

 

 

Reamintim că în luna mai a apărut o fotografie cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Lucian Bode și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu stând la o masă în guvern nerespectând niciun fel de distanțare socială și nepurtând nici măști. Fotografia a fost făcută la aniversarea lui Ludovic Orban, pe 25 mai.