Orban nu cedează șefia de la Cameră. Iată ce sugerează despre Dan Barna, cu care se luptă

Orban a conformat propunerea pe care le-a făcut-o useriștilor pentru a ieși din blocaj – el și Dan Barna să intre în competiție deschisă, la vot, pentru președinția Camerei Deputaților.

Orban i-a cerut lui Klaus Iohannis șefia Camerei Deputatilor

„Vă confirm că am făcut această propunere. Dacă există o dispută se poate ajunge la o competiție, dar nu s-a ajuns la un acord pe acestă chestiune, vor continua discuțiile”, a explicat președintele PNL.

Echipa care îşi schimbă numele pentru că este considerat rasist

 

 

El a subliniat că majoritatea dreptei în Parlament va fi foarte fragilă, cu un avantaj de doar 10 voturi, și acest lucru presupune ca la șefia Camerei Deputaților să se afle un politician cu experiență, sugerând că Dan Barna nu are o astfel de experiență.

„E nevoie de foarte multă experiență astfel încât toate proiectele guvernamentale să fie adoptate. Vor fi bătălii puternice. Sunt argumente care țin de ponderea PNL dar și de experiență pentru a asigura majorități parlamentare”, a argumentat Orban.

„Sunt hotărât să formăm o majoritate de centru dreapta. Formarea coalițiilor în toate democrațiile se naște într-un timp rezonabil. Sunt țări unde negocierile au fost purtate perioade mai lungi de timp. Desigur, nu ne dorim negocieri care să dureze o lună”, a mai spus președintele PNL.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed