AcasăMoney&PeopleOtilia Bilionera, lăsat de impresar fără bani, și fără nume. Acesta cere...

Otilia Bilionera, lăsat de impresar fără bani, și fără nume. Acesta cere în instanță anularea dreptului solistei de a folosi titulatura artistică

Otilia Bilionera se judecă de aproape doi ani cu fostul său manager pentru sume importante pe care le-a câștigat din activitatea concertistică, drepturi de difuzare și de autor.
Procesul, aflat pe rol, i s-a adăugat un altul, deschis de acestă dată de Ionuț Bejinariu, fostul său impresar, cel pe care sexoasa solistă îl acuză că a păgubit-o cu sute de mii de euro. La replică la acuzele solistei, acesta se răzbună și vrea să o lase pe cântăreață fără dreptul de a mai folosi numele sub care s-a afirmat la scară internațională. „Procesul pentru despăgubiri merge mai departe. Are foarte mulți bani să îmi dea, conform contractului pe care îl aveam. Vorbim de prevederile unui contract pe care l-am avut cu Ionuț Bejinariu, care îmi era impresar, și cu firma pe care o deține el. Trebuia să împărțim încasările din concertele pe care le aveam, din drepturile de difuzare, din YouTube, Spotify etc. în mod egal. 50% eu, 50% el.

Otilia Bilionera, lăsată de impresar fără bani, și fără nume: ”Nu mi-a venit să cred că mă dă el în judecată”
Am primit, de-a lungul anilor, doar bani de la concerte. Și nici pe aceia toți, din ceea ce am aflat”, spune solista, pe numele său Otilia Brumă, cea care a devenit ”Bilionera” după titlul primului său mare succes, lansat în 2014. Melodia care a propulsat-o pe plan internațional. ”Nu mi-a venit să cred că mă dă el în judecată. M-a reclamat că mi-am înregistrat la OSIM numele de Otilia Bilionera. Zice că este al lui. Păi, ce înseamnă Bilionera fără imaginea mea?”, adaugă fosta concurentă de la ”Survivor România”.
”Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte, ci mă refer și la bani pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi”, a spus Marius  Nicula, compozitorul multor piese cântate de Otilia Bilionera, și el reclamant în procesul intentat impresarului.
 

Ultimele Articole