Pace în Coaliţie.Tensiunile au fost aplanate (video)

Alianţa nu se rupe, iar liderii celor două partide promit să se ocupe doar de problemele importante cum ar fi măsurile ce trebuie luate pentru combaterea crizei.

La finalul şedinţei de la Senat, liderii social-democraţi şi cei democrat-liberali au anunţat că au decis să nu se mai atace în perioada următoare. Mai mult, miniştrii Adriean Videanu de la PD-L şi Constantin Niţă de la PSD se vor întâlni mâine pentru a discuta despre cele 24 de măsuri anti-criză propunse de PSD. Prin aceste măsuri se numără şi eliminarea impozitului minim.

„Aşa cum va spuneam cred că o abordare tensionată între cele două partide este contraproductivă şi pentru partide şi pentru ţară. Din acest motiv credem că este mai raţional să ne vedem de treburile ţării şi mai puţin de orgoliile existente între partide şi între anumite personalităţi. A doua chestiune care s-a discutat a fost despre programul PSD anticriză, cele 24 de măsuri propuse. S-a stabilit ca mâine la ora 16:00 să ne întâlnim la Guvern împreună cu ministrul Videanu şi cele două comisii ale partidelor PSD şi PDL, să se analizeze propunerile noastre şi cele ale colegilor de la PDL şi să avem un punct de vedere comun pe aceste chestiuni”, a declarat luni ministrul pentru IMM-uri, Constantin Niţă.

Urmăreşte emisiunile TMC şi toate ştirile video pe WEBTV

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed