AcasăMoney&PeoplePalade s-a rupt de Țociu. Au format cel mai popular cuplu umoristic...

Palade s-a rupt de Țociu. Au format cel mai popular cuplu umoristic din televiziunea ultimilor 30 de ani. ”Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare”

Cel mai popular cuplu de umor din emisiunile de divertisment din ultimii 30 de ani, Cornel Palade a ”rărit-o” cu Romică Țociu! ”Ne-am certat de la nevastă-sa”, spune Cornel Palade.

Nelipsiți amândoi de pe scenă, la petreceri, mai ales în platourile de filmare, în accepțiunea publică, Romică Țociu și Cornel Palade păreau legați de același cordon obilical. ”De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore”, i-a spus Romică lui Teo Trandafir. ”Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Şi uşor, uşor am dispărut.

Dj Wanda s-a reprofilat în Marea Britanie! A dat lovitura cu salonul său de tatuaje

Palade s-a rupt de Țociu. Au format cel mai popular cuplu umoristic din televiziunea ultimilor 30 de ani ”Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare”

Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a spus Cornel Palade care, în ultima period, s-a văzut în situația de a onora evenimentele și a gasit un bun înlocuitor, în persoana fiicei sale, frumoasa Ada Palade. O actriță la fel de nostimă ca tatăl său, veteran al scenetelor umoristice.

Cornel Palade și Romică Țociu formează un cuplu pe scenă de mai bine de 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut de la o brigadă artistică de actori amatori iar consacrarea au cunoscut-o în spectacolele Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” cu care au fost în zeci de turnee, în țară și străinătate.

Din ce trăiește Dan Helciug pe fondul noilor restricții. A înlocuit rockul cu desenele animate!

 

 

Ultimele Articole