Paris Hilton a devenit mamică! De ce nimeni nu i-a văzut sarcina

Excentrica Paris Hilton a devenit mămică. Moștenitoarea celebrului lanț hotelier și Carter Reum, cel ce i-a devenit recent soț, sunt părinți ai unui băiețel adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

În utimii trei ani, vedeta petrecerilor cu ștaif de altădată și-a dorit să rămână însărcinată. A încercat ferilizarea în vitro însă a dar a dat  de înțeles că a avut parte de complicații. Soluția a găsit-o unul dintre cei mai buni medici specialiști în fertilitate din Beverly Hills, la care a ajuns prin Kim Kardashian, buna sa prietenă. Doi dintre copiii vedetei de televiziune au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat.

Paris Hilton a devenit mamică!

. ”Ești iubit dincolo de cuvinte”  a scris Paris Hilton (41) alături de imaginea prin care a făcut marele anunț.”A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem atât de dornici să formăm o familie împreună și inimile noastre explodează cu iubire pentru băiețelul nostru”, spunea Paris Hilton pentru revista magazine People.

Cel ce i-a devenit soț, anteprenorul Carter Reum (40 ani) mai are o fiică în vârstă de 10 ani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri