Patrizia Paglieri vinde vila sa celebră din Mogoșoaia. În somptuoasa casă s-a filmat ”Sacrificiul”

Patrizia Paglieri își vine vila sa din Mogoșoaia, în care s-a filmat serialul ”Sacrificiul”, difuzat de Antena 1. Cunoscuta chef de televiziune, fostă jurată Masterchef și femeie de afaceri a moștenit somptuoasa casă de la tatăl său.

Casa, evaluată la aproape jumătate de milion de euro, a fost închiriată pe perioada filmărilor la ”Sacrificiul”, și  a surprins prin decoruri somptuoase, camere elegante și o grădină demnă de caledare. Vila Patriziei Paglieri a fost ridicată de tatăl vedetei de televiziune Acesta și-a mutat afacerile în România la începutul anilor ’90,  unde a deschis un restaurant și un casino. Patrizia Paglieri, vedeta care s-a născut în Bahamas, a copilărit în Italia și s-a stabilit în România, vinde casa pentru a lua una mai mica, totodată o garsonieră pentru Francy, fiul său, alături de care a participant la Asia Express.

La mulți ani, Irina Loghin! ”Regina” folclorului împlinește 83 de ani

Patrizia Paglieri vinde vila sa celebră din Mogoșoaia. A avut un popular restaurant acolo

”Vrem să o vindem, vrem să ne mutăm separat, Francesco vrea și el să stea singur, să fie independent, poate mai vine cu o fată, cu prieteni să se joace pe play-station și are nevoie de casa lui. Eu vreau să-mi cumpăr o casă cu etaj și el să-și ia o garsonieră. Te obișnuiești într-un fel și rămâi așa dacă nu-ți găsești perechea. Am hotărât să vindem casa aia de care ne leagă atâtea amintiri, dar a început să fie greu de întreținut, are mult teren și trebuie să trebăluim prin curte. Trebuie să vină o familie mare, cu bani, e o casă în care trebuie să investești bani, să repari, să renovezi, să schimbi diverse. Jumătate de casă, unde am avut restaurant, am închis-o, am închis căldura, gazul și apa”, spune Patrizia Paglieri care se pregătește să redeschidă un nou restaurant.

Actorului Octavian Strunilă i-a luat banca apartamentul din cauza ratelor neplătite!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri