Pe scena Sălii Palatului, cu bijuterii de 80.000 de euro. Elena Gheorghe a strălucit, la propriu

La primul său concert mare după pandemie, eveniment ce a avut loc miercuri, la Sala Palatului, Elena Gheorghe a strălucit la propriu. Solista a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro.

Solista a avut coliere și inele cu safire, diamante și rubine date de un cunoscut brand local de juvaeruri. Ținutele la show-ul ”Armana mea” au fost completat de coroană semnată de celebra designeriță origine română Lory Sun, cea care colaborează cu multe vedete din showbiz-ul american, amintim Lady Gaga, CardiB ori Janet Jackson.

Mâine are loc finala Românii au Talent. Surpriză, Laura Bretan va acorda marele premiu, de 120.000 de euro

Pe scena Sălii Palatului cu bijuterii de 80.000 de euro și o coroană făcută de designerița lui Lady Gaga

Elena Gheorghe (36 de ani) a avut o garderobă demnă de un star, a schimbat șapte ținute special create de Ana Radu și Natalia Ciconi. ”Am purtat piese vestimentare la care au lucrat peste 20 de croitorese. Ana îmi este prietenă și e un adevărat profesionist în arta vestimentară. I-am povestit conceptul show-ului și cum volumele și materialele prețioase sunt semnătura ei, a fost mixul perfect”, a povestit Elena Gheorghe.

La concertul de la Sala Palatului, unul dedicate muzicii machedonești autentice, au mai urcat pe scenă, alături de aristă, Theo Rose, trupa de dansatori Vanghilizmo, Gigi Sima, Dani Peanci și Gicu Coadă, legendă a muzicii armânești.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase și-a deschis cont pe o platformă dedicată adulților 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed