Pensiunea din curtea bunicilor Andreei Esca i-a adus știristei profit de 42.600 de euro

Pariul Andreei Esca cu potrențialul turistic al locului unde a copilărit, de la Porumbacu de Sus, județul Sibiu, transformat în moșie agroturistică, a fost unul profitabil.

Pensiunea sa i-a adus venituri bune vedetei în precedentul an fiscal. Inaugurat în perioada relaxării restricțiilor sanitare, minicomplexul de case rustice  pe care știrista le-a relocat pe terenul moștenit de la bunicii săi, nu au dus lipsă de clienți fiind ocupate pe tot parcursul lui 2021 (prețul mediu pentru o noapte de cazare fiind de 700 lei).

Este vorba de cinci case specific zonei (Casa Floarea Veții, Casa Berbec, Casa Moara, Casa Soarelui și Casa Prieteniei), vechi de circa 150 de ani, aduse la standarde de confort rezonabile dar care păstrează amenajările interioare în linie cu istoria locuințelor ridicate în secolul XVIII.

Pensiunea din curtea bunicilor Andreei Esca i-a adus știristei profit de 42.600 de euro

Pensiunea din curtea bunicilor Andreei Esca i-a adus știristei profit de 42.600 de euro

Situate la 40 km de Sibiu, într-o zonă de vis, căsuțele agroturistice ale Andreei Esca au dotări suplimentare, updatate la secolul XXI, respectiv: baie și duș, frigider, TV cablu rezervările făcându-se cu mult timp înainte iar.

Denumit Oberwood, zona de cazare deținute în proporții egale de soții Eram, Andreea și Alexandre a înregistrat un profit de 213.000 lei (42.600 de euro).

Prezentoarea de televiziune şi soţul său, Alexandre Eram, derulează două afaceri împreună și au făcut investiţii în ultimii 15 ani în imobiliare şi în turism. Pe lângă căsuțele de la Porumbacu, cei doi construiesc un un hotel în centrul Clujului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed