AcasăMoney&PeoplePepe a divorțat azi de Raluca Pastramă. Procedura s-a desfășurat la notar

Pepe a divorțat azi de Raluca Pastramă. Procedura s-a desfășurat la notar

Azi după-amiază Raluca și solistul, pe numele său Ionuț Pascu, s-au întâlnit la un birou notarial central unde și-au încheiat oficial mariajul. Au fost soț și soție opt ani.

Procedura divorțului la notar specifică faptul că cei doi soți au un termen de minimum 30 de zile de la data depunerii actelor de divorț pentru a se gândi mai bine dacă își doresc cu adevărat separarea sau nu. Acum, după a doua înfățișare. este clar că nu mai există nicio șansă de împăcare. Raluca Pastramă, care i-a dăruit doi copii lui Pepe, a devenit o femeie liberă, așa cum și-a dorit, dorință confirmată și de fostul său soț.

Lista concertelor anunțate pentru 2021! Raed Arafat nu este convins că vor avea loc

”Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Ea a vrut să rupă căsnicia”, a ținut să anunțe Pepe la momenul anunțului ruperii relației cu Raluca Pastramă.

Faptul că artistul și Raluca Pastramă au decis să divorțeze i-a șocat pe toți cei care îi cunosc. Familia, fanii și prietenii au crezut că cei doi se vor răzgândi și că, în cele din urmă, vor traversa acest ”hop”. Însă lucrurile nu au stat așa, ultimele trei luni fiind extrem de tensionate în relația lor. În luna noiembrie 2020, Raluca Pastramă a cerut chiar un ordin de restricție împotriva lui Pepe.

Mira, Ilinca Vandici și Matteo, blocați în Zanzibar. După testarea COVID-19 li s-a anulat zborul!

Ultimele Articole