x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(16) "instant-articles"

Plângere PENALĂ împotriva lui Sebastian Ghiţă

Luni seară, Sebastian Ghiţă i-a ameninţat pe protestatarii #Rezist, care s-au alăturat protestului magistraţilor, spunând că dacă îi „prinde pe stradă”, îi va trimite acasă cu „nişte şuturi în fund”.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.03.2019, 11:48

Cătălin Teniţă şi Marian Rădună, doi dintre protestatarii #rezist, au depus plângeri penale împotriva lui Sebastian Ghiţă după ce acesta a declarat la România TV, televiziune pe care o patronează, că dacă va întâlni protestatari #rezist pe stradă, le va da „nişte şuturi în fund” şi îi va „trimite acasă”.

 

„Eu si Raduna Marian am decis sa facem o plangere penala.

 

Pentru mine e pentru prima data in viata cand fac asa ceva (Marian mai are una pentru evenimentele din 10 august), insa cred ca nu mai e suficient sa ne vaicarim pe Facebook. Este o plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita. Ieri acest infractor a amenintat cu bataia protestatarii care au fost in fata Ministerului de Justitie si a altor institutii publice. A promis ca aduce el oameni de la PRU care ii vor alunga de pe strazi, prin bataie, pe cei care militeaza pentru justitie”, a scris Cătălin Teniţă pe Facebook.