POLIȚIA a tras și în VICTIME! Imaginile de la ONEȘTI sunt elocvente

0
8
POLIȚIA a tras și în VICTIME! Imaginile de la ONEȘTI sunt elocvente

A apărut dovada că muncitorii din apartamentul groazei de la Onești au fost împușcați de polițiști. După ce fratale uneia dintre victime a declarat acest lucru, au apărut imaginile cu trupul neînsuflețit care confirmă informația. Pe abdomenul și pe pieptul victimei pot fi văzute urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţele de cauciuc. Apare suspiciunea că bărbatul era în picioare atunci când a fost atins de proiectile. Dovada vine după ce, ieri, anchetatorii au negat că gloanțele au atins și victimele. Imaginile și detaliile care urmează au un puternic impact emoțional.

 

Realizare istorică! Gaură neagră, creată cu succes într-un laborator

 

 

 

„Din ce am auzit ar fi fost lovit din greșeală cu niște gloanțe de cauciuc trase de polițiști în timpul intervenției. (…) Nu am apucat să văd, pentru că fratele meu a fost sigilat. Eu nu am văzut tot evenimentul, am fost puțin ferit. Oamenii spun că unul dintre oamenii sechestrați ar fi atacat agresorul.

Polițiștii ar fi trebuit să acționeze. Informațiile mele sunt de la firma de servicii funerare. Nu am informații de la spital și nici de la poliție. Ce aud vine de la oamenii din jur, jurnalșiști, aparent au mai multe informații decât mine”, a spus Paul Iștoan, la Realitatea PLUS.

 

Complimentul pe care l-a primit Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României

 

 

Nu, gloantele de cauciuc și nici una dintre munițiile folosite nu au atins victimele. Victima de 36 de ani prezintă doar plăgi înjunghiate. S-au folosit concomitent cele două tipuri de muniție”, a declarat Alexandru Scurtu, șef SIAS.

Imagine