x


  • EUR
    4.8426
    USD
    4.3517
string(16) "instant-articles"

Poliţist, despre cei prinşi noaptea LA FURAT: „Ne-au plecat valorile pe stradă. Erau miraţi că am căzut pe ei”

Un poliţist a prezentat într-o manieră neobişnuită modul în care împreună cu colegii săi a prins mai multe persoane la furat, în Călan.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.03.2020, 18:12

Un poliţist din Călan a prezentat într-o manieră inedită modul în care a prins mai multe de persoane care au ieşit seara să scormonească prin anexele unui supermarket din oraş.

 

„Călan, judeţul Hunedoara, ora 23:00. Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22:00 şi s-au gândit să treacă pe la Penny Market Călan, să-l deschidă în afara programului de funcţionare, uitând să-şi complecteze declaraţiile cu ceea ce au de gând să facă şi unde au de gând să meargă, însă ghinion pentru ei că am fost de servici eu Pol. Naţ. Onescu – O.D. zis ONAKA sau OVY şi împreună cu colegii mei Pol. Naţ. Haicu S, şi colegii de de la Pol. Loc. Moconi S. şi Suciu S. Cei în cauză erau foarte miraţi cum de am căzut pe ei şi i-am deranjat, ne-am cerut scuze respectuos valorilor şi ne-am făcut treaba şi serviciul exemplar, să ne ţină minte”, a relatat Ovidiu Onescu, pe pagina sa de Facebook.

 

Oamenii au fost amendaţi pentru că nu au prezentat documentele prevăzute de Ordonanţa Militară 3, cu privire la starea de urgenţă şi sunt anchetaţi penal pentru furt calificat. La rândul lor ei au susţinut că doar au controbăit prin tomberoanele din spatele supermarketului, în căutare de mâncare expirată, scrie adevarul.ro.