AcasăActualitatePovestea Găștii Zurli, spusă chiar de Mirela Retegan: ”Am început cu 1000...

Povestea Găștii Zurli, spusă chiar de Mirela Retegan: ”Am început cu 1000 de $ luați cu împrumut și cu 2 costume!” Grupul-fenomen a făcut peste 1 milion de euro din spectacole

Fără îndoială Gașca Zurli s-a dovedit cea mai de succes trupă de teatru muzical pentru copii. În ultimii zece ani, melodiile trupei fenomen au fost fredonate de milioane de copii români, ”gașca” având un puternic impact în online și televiziune.

Spre deosebire de anumiți competitori ce au avut parte de succes sezonier doar pe YouTube, personajele Zurli au fost de întâlnit în sute de spectacole, o altă parte importantă a business-ului. O afacere creată de la zero din emoții, teatru, jocuri interactive și cântec ale cărei baze au fost puse de realizatoarea radio Mirela Retegan. Zurli s-a născut în cel mai greu moment din viața sa.

La 16 ani de la înființarea teatrului particular devenit o reală companie (în cel mai bun an a avut o cifră de afaceri de 8 milioane de lei din spectacole, vizualizări online -de ordinul sutelor de milioane- și merchandising artistic), Mirela (52 de ani), omul din spatele celui mai original brand de spectacole pentru cei mici, își deschide sufletul.

Povestea Găștii Zurli, spusă chiar de creatoarea acesteia, Mirela Retegan

BUG Mafia, cea mai scumpă formație de la noi. Suma colosală pe care o cer pe un concert!

Povestea Găștii Zurli, trupa-fenomen! ”Și-așa am început. Cu 1000 de dolari luați cu împrumut și cu 2 costume”

”Acum 16 ani am început povestea asta în cel mai greu moment din viața mea. Îmi pierdusem serviciul, mă despărțisem de tatăl Mayei, eram atât de jos cum nu am mai fost niciodată. La 36 de ani, într-un oraș străin, fără bani, fără bărbat, cu un copil de grădiniță și cu o mână de prieteni care erau gata să mă susțină, să mă ajute. Puiu -Ioan Ardelean , nașul fetei mele-, deja se descurca binișor în SUA. Așa că mi-a împrumutat 1000 de dolari și mi-a trimis 2 costume: unul de Moș Crăciun și unul de Superman. Și-așa am început. Cu 1000 de dolari luați cu împrumut și cu 2 costume.

Acum 16 ani am transformat bucuria mea de a mă juca împreună cu copiii în felul în care obtineam banii cu care să plătesc facturile. Nu prea câștigam bani la început. Mai mult cheltuiam. Dar știam că e doar o situație de moment și că lucrurile se vor schimba. Pentru tata era un pic mai greu să priceapă asta. ”De ce nu te duci tu să te angajezi undeva, să ai o siguranță a zilei de mâine?” mă întreba omul simplu care toată viața lui a fost mecanic de locomotivă.

Mirela, omul din spatele Găștii Zurli: ”Am început povestea asta în cel mai greu moment din viața mea. Îmi pierdusem serviciul”

Povestea Găștii Zurli, spusă chiar de creatoarea acesteia, Mirela Retegan: ”Nu cred că a înțeles vreodată în mintea lui, dar m-a susținut din toată inima. Împreună cu mama care mi-a cusut primele costume. M-au susținut părinții mei așa cum au făcut-o toți prietenii mei. Pentru mulți dintre ei ce fac eu este atât de firesc și normal că nu înțeleg de ce li se pare altora senzațional. Aș fi putut fi angajata cuiva toată viața. Am fost și eram o angajată care aducea mult profit. Doar că, într-o zi, mi-am dat seama că pot și trebuie să fac mai mult. Și de 16 ani scriu povestea asta minunată.  Acum câțiva ani, o fată care-mi era apropiată mi-a spus: “Ești singurul om pe care îl cunosc și care își trăiește visul sub ochii mei” , sunt poveștile emoționante ale Mirelei Retegan al cărei vis- Zurli- s-a împlinit. ”E un vis al meu, cel mai frumos din tot ce-am visat, după visul de mamă

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.