AcasăMoney&PeoplePrada construiește o fabrică la Sibiu. Brandul de modă investește 19 milioane...

Prada construiește o fabrică la Sibiu. Brandul de modă investește 19 milioane de euro

Grupul de modă Prada investește 19 milioane de euro pentru a ridica o fabrică nouă la Sibiu. Firma italiană car a anunţat o creştere de 66% a veniturilor la curs valutar constant în pandemie, mai deține o fabrică în România specializată în genți de piele.

Pe lângă cei 350 de angajați pe care îi are în România, circa 300 de noi angajați va avea noua fabrică ce va produce pentru brandul de lux, unul dintre cei mai importanți jucători în industria luxului vestimentar. Producătorul italian de haine, genți și pantofi de lux are 20 de fabrici în Europa, 18 în Italia și trei în afara țării, în Franța, Marea Britanie și România, unde produce doar articole de marochinărie, fără îmbrăcăminte sau încălțăminte. Produsele companiei sunt prezente în 70 de țări din întreaga lume.

Prada construiește o fabrică la Sibiu. Investește 19 milioane de euro

Prada S.p.A. reprezintă o companie italiană de modă specializată în articole de lux pentru femei și pentru bărbați (accesorii de piele, încălțăminte, pălării, poșete și genți etc.). Ea a fost fondată în anul 1913 de către Mario Prada.

Originalitatea produselor Prada a făcut din aceasta una din cele mai influente case de modă, acest brand devenind un simbol al anilor 1990. Semnătura Prada se regăsește pe cele mai luxoase produse fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Încă dinainte de anii ’90 una dintre cele mai importante destinaţii de producţie pentru marile branduri vestimentare. Louis Vuitton, Diesel și Moncler au fabrici în România.

Sofia Vicoveanca împlinește astăzi 80 ani. Nu-și arată deloc vârsta!

Ultimele Articole