Premierul Cîțu a dezvăluit cine sunt eroii României care au ținut economia în picioare

0
3

Premierul Florin Cîţu a declarat că eroii din spatele deciziei agenţiei Standard & Poor de modificare a perspectivei României de la „negativ” la „stabil” sunt companiile private şi antreprenorii care au dus greul economiei.

Premierul: Pentru toate acestea, le mulțumesc

„Agenția a păstrat ratingul de ţară dar, mult mai important, a modificat perspectiva economiei României de la negativ la stabilă. Eroii din economia românească sunt companiile private, antreprenorii. Ei sunt cei care au dus greu. Fără încrederea lor, nu reuşeam. Pentru toate acestea, le mulţumesc”, a declarat Florin Cîțu într-o conferință de presă.

Citește și: CTP: Am votat USR-PLUS. Acum văd că seamănă la limbaj cu AUR

Șeful Executivului consideră că această realizare e cu atât mai mare cu cât ea vine în contextul celei mai mari crize economice şi de sănătate din ultima sută de ani.

Florin Cîțu, despre PSD: Rămâne principalul inamic

„Această coaliţie de guvernare, cu o politică liberală, a reuşit să facă în această perioadă dificilă ceea ce nu au putut să facă guvernele anterioare în perioade de creştere economică”, a spus Cîţu.

Citește și: Ministerul de Interne vine cu precizări. Nu oricine poate ieși din casă în noaptea de Paște

Premierul nu a ratat momentul pentru a ataca PSD, despre care a spus că „ rămâne principalul inamic”.

„Am făcut toate aceste lucruri în condițiile în care PSD ne-au pus piedici și obstacole. Astăzi, cred că până și Ciolacu înțelege că am făcut bine”, a ținut să sublinieze Cîțu.